02.04.2006: Kisa on päättynyt. Tämä minisivusto jää olemaan, mutta sitä ei päivitetä enää. Kiitos kaikille linkittäjille ja tukijoille!

Roma Victor

Traileria on ladattu kertaa.

Tätä Kisatusmaximus -kilpailun propagandavideota ei olisi saatu toteutettua ilman Miika Arannon korvaamatonta apua, siispä erityisen suuri kiitos hänelle ja hänen avustajilleen. We hail and praise thee.

Kisatusmaximus — voiton vuoksi.

Syntyipä kerran kauan aikaa sitten joulukuussa, eli vuoden tätä edellisen, sellainen Suuri ja nimetön Kilpailu. Olipa Suuren Kilpailun voittajalle paljon luvattu. Ryhtyipä vuoksi sen kilpasille melkoisen moni ja monia. Syntyipä siitä silloin kovin kiivas kisa ja taistoja suuria suurenmoisia, eli sellaisia taistoja jotka olivat kisaakin kiivaampia.

(No tähän väliin kisatusmaximus.)

Kisatusmaximus — vuoksi valitun sanan.

No mutta. No jopas oli monta aikaa työsopen nurkassa, siellä sorven iäressä, valmistanut eräs kisaan ryhtynyt omia töitään. Eli oli sillä eräällä niitä tekeleitä semmoisia kummallisia, ja omituisiakin vielä lisäksi. Tuo onnensa seppä sitten laski tekeleensä Verkkoon. Jätti työt maustumaan ja muhimahan, koristelipa ensin sanoilla — eli niin laski liirumlaarumit ja loremipsumit painoksi sinne Verkkoon, sinne minne tekeleensäkin.

Kisatusmaximus -kilpailu on jatkunut jo muutaman kuukauden ajan. Tällä hetkellä kisatusmaximus -kisassa on edetty jo loppusuoralle. Kaksi edellistä kisatusmaximus -kilpailun välietappia on ohitettu ja niiden voittajat on nimetty ja palkittu. Seuraavassa optimointikilpailun vaiheessa valitaan kisatusmaximus -kilpailun suurimman palkinnon voittaja. Ensimmäiselle sijalle tullut kisatusmaximus -sivusto saa rahapalkinnon, jonka suuruus on 250 euroa. Toiselle sijalle tullut kilpailusivusto saa 100 euroa ja kolmannelle sijalle tullut kisatusmaximus -kilpailusivusto saa 50 euroa.

Kisatusmaximus vieköön!

Tälläkin täytetekstillä on pieni osansa kisatusmaximus -kilpailussa. Tämä tässä näkyvä teksti ei välttämättä kovin paljon hyödyllistä tietoa sisällä, mutta eipä sillä lie kovin suurta väliä. Kisatusmaximus-kilpailussa lähes kaikki keinot on sallittu. Voittajalle luovutettava palkinto on sen verran houkutteleva, että kisatusmaximus -kilpailuun osallistuvat kilpailijat tekevät paljon töitä voittaakseen tuon hakukoneoptimointikilpailun.

Ajatuksenvirtaa. Tarja Halonen höpötti vaalien aikana aikovansa korjata huutavan vääryyden, eli rikkaiden ja köyhien välisen tuloerokuilun. Arvatkaapas kuinka paljon Tarja nostatutti palkkaansa? Vastaus liikkuu yli parinkymmenen tuhannen euron kieppeillä. Kisatusmaximus sentään! Hienoa Tarja. Noin sitä kuilut köyhien ja rikkaiden välillä lapioidaan umpeen. Eräs toinenkin asia on harmittanut tässä Tarjan kisatusmaximus-meiningissä. Homman nimi on seuraava: rauhan uskonto Islam lähettelee polttopommeja ja tappouhkauksia pilakuvien vuoksi ja kun Suomessa näitä pilakuvia julkaistaan niin Halonen ja Vanhanen lakki kourassa nöyristelevät ja pahoittelevat tätä Suomen "ihan helv*tin mahotonta meininkiä", jota sananvapaudeksi kutsutaan. Kolmas. Halonen patistaa ihmisiä lähettämään kehitysapua jonnekin hevon kuuseen. Eikö Suomessa ole köyhiä, eikö Suomessa ole kodittomia? Auttaako Halonen mieluummin ihmisiä toisella puolella maailmaa, kuin Suomessa kurjuudessa eläviä omia (kisatusmaximus) kansalaisiaan? Tässähän ihan fanaattisesti julistetaan omia tuntoja ja ajatuksia. Pitäisi varmaan jäsennellä nuo lauseet jotenkin järkevämmin. Enpä taida.

Kisatusmaximus päättyy pian!

Parin päivän päästä julistetaan kisatusmaximus -kilpailun voittaja. Vaikka kilpailu päättyykin, ei tätä sivustoa netistä poisteta. Ainoastaan vieraskirja tullaan jollain tapaa deaktivoimaan.

Kisatusmaximus — vuoksi pienen tunnustuksen.

Auxiliarii kisatusmaximus Odotus päättyy 1. päivä huhtikuuta 2006 AD, jolloin valittu sana Kisatusmaximus, eli sana suuri ja kaikuvainen, antaa voittajalleen tuohta ja oravannahkaa. Voittaja kisan suuren suurenmoisen, eli valittu taituri taitavainen, triumfinsa saa kun kisatusmaximus sitä ja kisatusmaksimus tätä. Huudetaan me hälle kerran jos toisenkin, eli sille mahti-taitavaiselle, jotta Imperator Kisatus Maksimus! (Paitsi jos voittaja ei ole tämä sivusto niin huudetaan me hälle, sille voittajalle, että Nahkurin orsilla tavataan!)

Taistelutoverit:

Huomio! Luku- ja kirjoitustaitoiset plebeijit ja patriisit siirtykää kirjasille.

Wirallisen Kisatusmaximus-taustakuvan voi nyt ladata. Ota omasi: 800x600 (59 kt), 1024x768 (86 kt), 1152x864 (141 kt).

Kisatusmaximus -taistelussa sotarummut saavat soida. Käy siis lataamassa jylhää alan musiikkia telefoonauslaitteeseesi.

He, jotka taistelevat rinnallamme, saavat kunnialaatan aitiopaikalle. Tukijoukkojen nimet säihkyvät ja säilyvät täällä (kisa-)aikojen loppuun saakka.

Imperator Petri Ikonen,
petri.ikonen@kuopassa.com

Tätä kisaa sponsoroi: hakukoneoptimointia.com