Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Futuron haluaa Ammuun asiakkaat

Futuron Hosting ilmoittaa Web-sivuillaan seuraavaa:

Tarjoamme kaikille Ammuu.com:n asiakkaille maksuttoman siirron ja 50%:n alennuksen webhotellipalveluistamme toiselle vuodelle.

Ammuu.com:in palveluihin ja palveluiden laatuun tyytymättömät asiakkaat voivat siirtyä Futuronin hoiviin edullisesti ja vaivatta. Futuronin tarjousilmoituksessa mainitaan myös, että he voivat siirtää siirtyvän asiakkaan koko sivuston Futuronille asiakkaan puolesta. Tarjous on voimassa 25. päivä saakka.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Futuron haluaa Ammuun asiakkaat" muokattiin viimeksi 6412 päivää sitten, eli lauantaina 28.10.2006 kello 15:03. Kirjoitukseen on julkaistu kommentteja 17 kpl. Kaikki kirjoituksen saamat kommentit löytyvät suoraan tämän tekstimötikän alapuolelta.

Julkaisun kommentit

Jaksu kommentoi 6662 päivää sitten

Vautsi!! Voikumpa oisin Ammuun asiakas :S Vaikka kyllä Arkun ilmaistilallakin kelpaa :)

Teme kommentoi 6662 päivää sitten

Rahaa tulee vasta kolmas päivä :(

kuopassa kommentoi 6662 päivää sitten

Ilmaispalvelimelta saatavissa palveluissa ainoa hyvä asia on se, että ne saa ilmaiseksi. ;-)

Kai siinä Futuronin hostingpaketin laskussa on maksuaikaa ainakin 14 päivää, ehkä enemmänkin. Muistaakseni hostingpaketti aktivoidaan vasta kun maksusuoritus näkyy Futuronin pankkitilillä.

Anda kommentoi 6662 päivää sitten

Jos suoraan sanotaan, niin minua oikein inhottaa. En ole luottanut Futuroniin ennenkään, mutta tuollainen suora mainonta “Hei, oletko sen ja sen asiakas? Tule meille!” laskee sen pisteitä ennestään. Kunnon yrityksen ei tarvitse houkutella asiakkaita muilta porkkanoilla, heille siirrytään muutenkin. Se, että täytyy houkutella kilpailijoiden asiakkaita surkuhupaisilla tarjouksilla, on vähintäänkin epäilyttävää ja omasta mielestäni hyvän maun rajat ylittävää toimintaa.

Vahvistaa vain käsitystäni siitä, etten menisi Futuronille, vaikka saisin ilmaiseksi. Minulla on jo tarpeeksi huonoja kokemuksia kyseisestä puljusta – enkä muutenkaan ostaisi palvelua yritykseltä, jonka kotisivuilla (okei, foorumissa) nimitetään sivustojen ulkoasuja ylläpidon toimesta “leiskoiksi” ja harjoitetaan muutenkin aivan tarpeetonta anglismia.

Laskipahan Futuronin pisteet silmissäni taas vähän enemmän.

kuopassa kommentoi 6662 päivää sitten

Mielestäni Futuronin toiminta on ihan normaalia. Jokainen webhotellipalveluita tarjoava firma kamppailee keskenään asiakkaista, tässä tapauksessa vain ilmoitettiin suoraan kilpailijan nimi.

Ammuu.com:in foorumilla olen lukenut useita kommentteja, joissa asiakkaat uhkaavat vaihtaa palveluntarjoajaa. Asiakkailla on siis tarve, Futuron on valmis sen tyydyttämään. :-)

Anda kommentoi 6662 päivää sitten

Minusta hyvän maun raja ylitetään todellakin siinä vaiheessa, kun kilpailevan yrityksen nimi mainitaan. Ei siinä mitään, jos tekee tarjouksen siirtyville asiakkaille, mutta että mainitaan jonkin toisen firman NIMI?
Mautonta. Kerta kaikkiaan mautonta.

Lähetin vihaista palautetta Futuronille tästä asiasta.

kuopassa kommentoi 6662 päivää sitten

“Hyvä maku” on onneksi sellainen käsite, josta minulla ei ole hajuakaan. En täten osaa ryhtyä oikein urakalla analysoimaan, onko tämänkaltainen markkinointi todella mautonta vai ei.

(Pahoittelen haju- ja makuaistien sotkemista tähän aiheeseen — olen nyt hieman väsynyt, enkä jaksa kovin ajatella. Nyt on myöhäisilta ja tämänikäisten miehenalkujen tulisi olla jo tuutimassa.)

Kun sinä kerran lähetit Futuronille haistatt… vihaista palautetta, niin minä taidan varmaan ihan uhallani laittaa pökköä pesään lähettämällä Futuronin tarjousilmoituksen Ammuu.com:in keskustelufoorumille. :-D

Anda kommentoi 6662 päivää sitten

No, kenties on vain hyväksi Ammuulle olla tilanteesta tietoinen.

Laatikko kommentoi 6662 päivää sitten

Kilpailu on kilpailu, mutta joku raja siinäkin. Jos Ammuu saa palvelimen kuntoon 14.3 niin hankin sieltä webhotel paketin.

kuopassa kommentoi 6661 päivää sitten

Futuron muokkasi tarjoustaan: nyt se koskee kaikkia toiselta palveluntarjoajalta siirtyviä asiakkaita. Andan Futuronille lähettämä palaute saattoi olla osaksi syynä tarjouksen laajentamiseen. :-)

Melkein voisin vaihtaa Pois.biz:in pois Ammuulta ja laittaa sen Futuronille, ellei Ammuulta tule kohtuullista hyvitystä niistä päivistä, jolloin sivusto oli saavuttamattomissa.

Teme kommentoi 6661 päivää sitten

Tulisi oikeastaan halvemmaksi siirtyä futuronille. Nyt maksaa pelkkä skitta.netin ylläpito 42€/vuosi ja hitti.biz 10€/vuosi. Futuronilta maksaisi skitta.netin ja hitti.bizin ylläpitäminen yhteensä 38€/vuosi. Harkitaan,,,

kuopassa kommentoi 6661 päivää sitten

Juu. Halvemmaksi tulisi, etenkin kun toisen vuoden saa puoleen hintaan.

Viitsitkö Teme testata pääsetkö ottamaan FTP-yhteyttä Gootti.net:iin? Osoite on ftp.gootti.net. Käyttäjätunnus ja salasana on sinulla jo tiedossa… En ole päässyt tämän päivän aikana siirtäään päivitettyjä tiedostoja Goottilaan kun FTP-yhteyttä ei saa muodostettua.

Teme kommentoi 6661 päivää sitten

“Could not connect to FTP server, possibly because of too many users. Please try again later.”

kuopassa kommentoi 6661 päivää sitten

FTP-yhteys ei sitten toimi. Alrightythen. Tuon lisäksi joku tai jokin oli tämän aamupäivän tai eilisen illan aikana säätänyt Gootti.net:in .htaccess-tiedostoa siten, etteivät sivuston linkit pelanneet kunnolla. Onneksi oli kopio kyseisestä tiedostosta omalla koneella ja sain sen siirrettyä palvelimelle cPanelin File Managerin kautta. :-/

Anda kommentoi 6661 päivää sitten

Kenties tuolla lähettämälläni äkäisellä sähköpostilla oli vaikutusta tuohon Futurnin toimintaan. Tein kyllä sille firmalle selväksi, mitä mieltä olen tuollaisista tarjouksista.

Ovatkohan muut pistäneet sinne postia?

Teme kommentoi 6661 päivää sitten

Juuri äsken tuli ammuun foorumiin viesti että palvelin 1 yritettiin hakkeroida. arvaa kuka on juuuri ottamassa varmuuskopioita kaikista sivuista

“Palvelin 1:lle kohdistettiin tänään hieman 19.00 jälkeen Brute Force hyökkäys, jonka tarkoituksena oli saavuttaa pääsy palvelimeen. Tietoturvamme havaitsi hyökkäyksen ja torjuntatyö jatkuu edelleen. Jäljitämme hyökkääjää.

Hyökkäyksestä saattaa aiheutua katkoksia tai palvelun hidastumista palvelin1:llä. Pahoittelumme mahdollisesta haitasta.”

kuopassa kommentoi 6661 päivää sitten

Andalle tämä: Varmasti ainakin pari valitusviestiä on Ammuu.com:in uskollisilta asiakkailta lähtenyt Futuronille ja eiköhän se sinunkin lähettämäsi viesti vaikuttanut jonkin verran Futuronin päätökseen muokata ilmoitustaan. :-)

Temelle tämä: Kummallista, että Ammuu on nyt lyhyen ajan sisällä joutunut useasti tulilinjalle.

Villeimmät mielikuvituksen tuotteet kuiskailevat, että:

-”Mitä jos Futuron Hosting on jotenkin sekaantunut tähän?”. Jospa kilpailu asiakkaista on niin kovaa, että täytyy tuhota valitut kilpailijat palkkaamalla hakkereita/krakkereita tekemään salaa hallaa kilpailijan palvelimille…

(Mahdollisten kunnianloukkaussyytteiden vuoksi ilmoitan, että tämä ei ole mielipiteeni vaan turhaa sanahelinää, en väitä tai usko näin käyneen. Tämä jonninjoutava sanahelinä ei edusta Kuopassa.com:in, kahvinkeittimeni tai minun virallista kantaa. Itse asiassa mikään mitä olen ikinä sanonut tahi tehnyt ei edusta virallista kantaani, tai kahvinkeittimeni tai Kuopassa.com:in virallista kantaa. Älkää, please, hyvät Futuronin salkkumiehet, haastako minua oikeuteen.)

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 17 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2006/02/20/futuron-haluaa-ammuun-asiakkaat.

Korinaa kuopasta: Futuron haluaa Ammuun asiakkaat.

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Futuron haluaa Ammuun asiakkaat. Se julkaistiin 20. päivä helmikuuta 2006. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!