Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Ärsyttäviä asioita

Aloitetaan vaihteeksi teistä. Ärsyttämistä voi harrastaa vaikkapa leuhkimalla: Kuopassa.com uusi nahkansa! Ähäkutti.

Tilanne voisi olla vieläkin hullumpi. Jos nimittäin kaikki sivustojen webhotellit olisi hankittu samasta paikasta. :-)

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Ärsyttäviä asioita" muokattiin viimeksi 684 päivää sitten, eli keskiviikkona 30.09.2020 kello 21:09. Kirjoitukseen on julkaistu kommentteja 22 kpl. Kaikki kirjoituksen saamat kommentit löytyvät suoraan tämän tekstimötikän alapuolelta.

Julkaisun kommentit

Bitten kommentoi 5461 päivää sitten

Suomalaista ammattiosaamista webhotellipalveluiden osalta, tosiaan.
“Ammutaan kaikki kirjantekijät!” sanoi matikanopettajani aikoinaan, kun matikan oppikirjoihin turhautui. Montakin kertaa.

Kuopassa.com on muuten ihan tyylikäs. Simppeli ja puoleensavetävä. Mitenkäs muuten tuon “kukan” sait väsättyä? Vai hommasitko sen kenties jostain?

Aleksi kommentoi 5461 päivää sitten

Kivan näköinen tosiaan tuo Kuopassa.com. Kukkaset on muutenkin aina kivoja.

Petteri kommentoi 5461 päivää sitten

Heh, lällätetään sitten ähäkutti, itse olen saanut aikaiseksi vain ainutlaatuisen Textpatternille tehdyn kuvagallerian jokaiselle Vuokramiehelle

Ainutlaatuista tässä on se, että siellä ei ole laajennuksia, eikä hakkerointeja ja kuvia voi laittaa aloittelijakin, myös kommenteilla. Jokaisella tyypillä on vieläpä oma “käyntikortti”.

— No, ei se mikään ihmeellinen keksintö ole, mutta hieno ainakin :)

Siinä tämän vuoden prassailut (heh). Törmäillään taas netissä.

Petri kommentoi 5461 päivää sitten

Bitten: Nuo kukkaiskuviot, kakkaraiset, on osittain ihan tavallisesta fonttiperheestä riistettyjä ja mutiloituja. En jaksa töherrellä piirtopöydän kanssa kun siinä on niin paljon tekemistä yleensäkin sen asentamisessa jne. Eikä ole pöytätilaa sitä varten. :-)

Aleksi: Kiitos! Kukat on cool. Siististi cool.

Petteri: Olet muuten, mister Lahnala, kehitellyt aikamoisen kuvagallerian. Näyttää todella tyylikkäältä ja simppeliltä. Etenkin noiden kuvien miniatyyriversioissa näkyvät varjostukset säväyttivät! Osaatko arvioida miten pitkään meni tuon toteuttamisessa?

Jaatinen kommentoi 5461 päivää sitten

Joo-o, enpähän pääse minäkään hallintapaneeliini… Jee.

Uusi look on kyllä siisti, tosin ehkä vähän liian simppeli meikäläisen makuun. Tuo kasassaoleva otsikkokuvafontti näyttää vähän oudolta leveän muun tekstin keskellä. Kivat värit. :)

Inspiroi kuitenkin miettimään omankin portfoliosivuston uusimista… Sitten kun on joskus kolmen vuoden päästä aikaa.

Sonja kommentoi 5461 päivää sitten

Voisin tähän väliin sanoa jotakin epämääräistä siitä, että olen tainnut sanoa pari varoittavaa sanaa Futuronista jo kauan aikaa sitten… Joskin olet, Petri, taatusti tietoinen siitä. Jätetään sanomatta. ;)

Uusi Kuopatus on kerrassaan… hippimäinen. Ei pahalla tavalla. Jotain uutta ja erilaista sinulta.

Rolle kommentoi 5461 päivää sitten

Juu, sähköpostipalvelin on ollut alhaalla ja katkeillut. Erittäin ärsyttävää. Kiehuu kohta yli.

Petteri kommentoi 5461 päivää sitten

Noin kolme tuntia meni gallerian toteutukseen, ongelmia tuli vastaan joka tunti (tai puoli), mutta mielikuvitus auttoi (ja textbook, mutta eniten mielikuvitus). Haastava homma oli, oppihan siinä mukavasti kuitenkin.

Jose kommentoi 5460 päivää sitten

Jaksan kyllä aina äimistellä Futuronin ongelmista, joista niin kovasti kirjoitellaan. Mulla on Futuronin suojissa kaksi sivustoa (kumpikin yli vuoden vanhoja) eikä kummankaan kanssa ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Tämän luettuani testasin heti toimiiko cPanelit ja hyvin pelittivät.

(Katsotaan vaan, että nyt kun totesin tämän ääneen, alkaa tulla probleemia… :P)

Emil Virkki kommentoi 5460 päivää sitten

Tänään lähti firman sivut Futuronilta Scene Groupille :)

Petri kommentoi 5458 päivää sitten

Hiuli-hei, huolta nyt ei. Kaikki Futuronilla sijaitsevat sivustoni ovat toimineet jo pari päivää ihan kunnolla. En ole ehtinyt käydä täällä kommentoimassa & kertomassa uutisia kun piti, tiedättehän, yrittää pysyä leivän (ts. Lidlin pitsan) syrjässä kiinni.

Katkoviivan Jose onkin muuten ihan upouusi kommenteeraaja! Tosi fantsua.

Hietsikka kommentoi 5458 päivää sitten

Kyllä se futuron on mahtava, suorastaan hypin riemusta. Olen tässä vasta vaatimattomat noin pari kuukautta yrittänyt saada heihin yhteyttä liittyen domaininvaihtoon. No, eihän sitä nyt liian kiirettä saa pitää ja kahvitauot pitää aina muistaa. Domainia he käskevät siirtää hoiviinsa kun hallinnoin sitä itse – sanoin etten osaa – sanoivat että kysy neuvoa palveluntarjoalta. Muttakun otin domanin heidän kautta hallitaani (ei varmaan heidän vika, en kai vain tajua)

CPanelistakin hävin fantastisesti Fantastico! Mahtavaa, sen kautta oli minusta mukava asentaa foorumi nopeasti, mutta kai se on tyydyttävä käsin värkkäämään.

Minullakin on siis ollut – ja on – erittäin antoisia hetkiä ihanan futuronin väen kanssa, toivotan heille erittäin paljon huon… hyvää jatkossakin.

Petri kommentoi 5457 päivää sitten

Hoi Hietsikka, mie voin auttaa domainin kytkemisessä nettisivuihisi jos Futuronin asiakaspalvelu ei ehdi. Siinähän ei kaiketi tarvitse muuta säätää kuin nimipalvelimet ja sitten cPanelista käsin vähän harrastaa häsläystä trial-and-error -metodilla.

Fantastico on ilmeisesti cPanel-hallintapaneeliin erikseen asennettava lisätoimintojen rypäs. Se katosi samoihin aikoihin kuin Futuron siirsi sivustot suomalaisille palvelimille, joten ehkä eivät ole vielä ehtineet asennella sitä. Fantasticon asentaminen kuitenkin vaikuttaa kohtalaisen helpolta toimenpiteeltä, joten ehkä se kohta ilmestyy taas…

Jose kommentoi 5454 päivää sitten

Juuh, olen mä täällä käynyt pyörimässä jo jonkun aikaa. Kommenttia en vain ole tainnut aiemmin jättää, ainakaan muistaakseni.

Risto kommentoi 5454 päivää sitten

Itelläkin c-Panelin kanssa samankaltainen salasana ongelma ollut pari viikkoa. Joten en ole päässyt FTP:lläkään sisään. Tämän vuoksi Laatikko on ollut hiljainen. Futuronille olen lähettänyt viestiä, mutta ne ei ole vastannut tukipyyntöihin.

Petri kommentoi 5453 päivää sitten

Ai parisen viikkoa jo? Sehän on tahattoman pitkä aika odotella. Kannattaa pommittaa Futuronia heidän nettisivuiltaan löytyvän tukipalvelun kautta. Siihen saa yhdistettyä klikkaamalla sieltä nettisivujen oikeasta alaosasta löytyvää linkkiä. Siinä lukee “Online tuki paikalla” tai “Online tuki poissa”.

Risto kommentoi 5453 päivää sitten

Onhan se parisen viikkoa pitkä aika.Täytyypi alkaa pommittelee kun löytyy sopiva ajankohta.

Juhani Renko kommentoi 5453 päivää sitten

No Hei!
Naurattaa tämä Futuron -kommentointi :)

Kysyin n. KAKSI VUOTTA sitten, että mitenkäs tuohon teidän locahostiin pääsee tietokantaohjelmalla kiinni, ettei tarvitte netissä roikkua.
Vastaus: Tekniikkamme tutkii asiaa ja vastaa pikapuoliin….

Asia valkeni minulle samana iltana, mutta ilman Futuronin “tekniikkaa” (lue: Petri H. + tyttöystävä). On siellä laaja henkilökunta ja valtavat laitteet…. ja nopea palvelu.

Kerran sain laskun tietojen siirrosta, 0,50 Euroa. Soitin ja kysyin että no onkos tämä ihan viisasta kun pankki velottaa minua laskun maksusta 50 cent ja sinua 50 cent rahan saamisesta (yrityshintoja v. 2005) eli minä maksan euron, pankki saa euron ja sinä et saa mitään. Tämän jälkeen ei sitten niitä laskuja ole tullutkaan??

Kiitoksia muuten tuosta Anonyymi-IP:stä, täytyy kokeilla ja jos en osaa niin soitin sitten Petri H:lle ja kysyn jospa tekniikka tutkisi (vitsi-vitsi)

Terveisiä Seinäjoelta!

Simo kommentoi 5451 päivää sitten

Kuoppa on kaunis :)
Hyvin käytetty eläviä värejä vihreä jne, vaikka on syksy tulossa. Pitää käydä sitten talven pimeinä ja tylsinä sunnuntai päivinä katsomassa kuoppaa, nii eiköhän piristä ees vähäse.

Hietsikka kommentoi 5448 päivää sitten

Apu kyllä kelpaa :)

Petri kommentoi 5448 päivää sitten

Hietsikka, laita toki sähköpostia niin katsotaan saadaanko tuo domainasia hoidettua kuntoon. Siinä domainin siirrossa pitäisi olla mahdollisuus ensinnäkin säätää sen domainosoitteen nimipalvelimet kuntoon. Nimipalvelimet voi vaihtaa ainakin rekisteröintipaikan (esim. Domainsite, GoDaddy) tarjoaman hallintapaneelin kautta.

Hietsikka kommentoi 5445 päivää sitten

Heh, muikeaa, he sitten nyt kysyivät että mikäs päätä ja rekisteröivät sen entisen tilalle. Nyt minulla on siis kaksi hostingia – entinen ja uusi, kumpaankin voin kirjautua eri tunnuksilla tietenkin :) En taida enää sitä apua kaivata, mutta kiitos tarjouksesta.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 22 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2007/09/03/arsyttavia-asioita.

Korinaa kuopasta: Ärsyttäviä asioita.

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Ärsyttäviä asioita. Se julkaistiin 03. päivä syyskuuta 2007. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!