Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Visa Electronin kytkeminen PayPaliin

No nyt on kerrankin hyödyllinen vinkki tulossa, nimittäin ohje siitä miten Visa Electron -kortin voi kytkeä PayPal-tiliin. Nyt tänään ja tässä tämän blogin kolmisen vuotta kestäneen olemassaolon huipentuma. Lue.

Käytän Nordean Visa Electronia. Avasin PayPal-tilin joskus vuosi tai kaksi vuotta sitten, mutta en ole ennen tätä päivää saanut kytkettyä siihen Visa Electronia, jonka avulla voin noita ostoksia tehdä toden teolla. PayPal-tilille on aina kuukausittain ropissut joitakin kymmeniä dollareita, mutta nyt kulutusjuhla voi toden teolla alkaa! Jes. Äiti ja isä, tätä te olette aina pelänneet. Poikanne tulee altistamaan itsensä hardcore-shoppailulle.

Nordeasta tiedustelin viime vuoden puolella, ehkä kesällä, että osaavatko he neuvoa miten Visa Electronin saa liitettyä PayPal-tiliin. Eivät osanneet auttaa. Luovuin toivosta, vajosin epätoivoon. Sittemmin olen kysellyt neuvoja asian tiimoilta myös Aatoksia-blogin pitäjältä. Hänen antamansa neuvot auttoivat avaamaan suuria salaisuuksia… Nimittäin Nordean Visa Electron on kuin onkin mahdollista kytkeä PayPaliin.

Nordean nettipankista on ensin sallittava kortin verkkokäyttö. Tämä tehdään nettipankin suunnalla klikkailemalla seuraavasti

  1. Päivittäiset raha-asiat
  2. Kortit
  3. Verkkokäyttö
  4. Klikkaa haluttua korttia (esim. tämä Visa Electron)
  5. Jatka
  6. Odota ponnahdusikkunan avautumista
  7. Homma hoidettu

Nyt kortti on valmis kopeloitavaksi PayPaliin. Avataan PayPal-tilistä ensin sivu, jonka nimi on jotain tyyliin “Confirm my debit or credit card”. Sitten näin:

Sitten odotellaan. Ilmeisesti siinä vaiheessa jos/kun Nordean tililtä on veloitettu rahaa puolitoista euroa, niin kyseisen tilitapahtuman yhteydessä ilmoitetaan jonkinlainen turvaluku, joka on ilmoitettava erikseen PayPaliin, jotta kortin liittäminen tiliin onnistuisi. Tilitapahtuman pitäisi ilmestyä Nordeaan parin pankkipäivän sisällä. Pitää odotella. PayPalissa pitäisi joka tapauksessa operaation tässä vaiheessa olla tällainen ruutu odottamassa numerokoodia.

Jos pidit tästä ohjeesta, autathan pitämään blogimerkinnän muidenkin luettavana pistämällä maallista mammonaa PayPal-tililleni. Maksunappula löytyy tästä alapuolelta. Kaikki tuki otetaan avosylin vastaan, sillä webhotellikustannukset (eli ne maksut, jotka on maksettava, jotta blogi näkyisi netissä) ovat näinä aikoina hirmuiset. Kiitos!

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Visa Electronin kytkeminen PayPaliin" muokattiin viimeksi 5318 päivää sitten, eli maanantaina 28.12.2009 kello 09:09. Kirjoitukseen on julkaistu kommentteja 7 kpl. Kaikki kirjoituksen saamat kommentit löytyvät suoraan tämän tekstimötikän alapuolelta.

Julkaisun kommentit

Marko kommentoi 5907 päivää sitten

OP:n Visa Electron toimii myös nykyään PayPalin kanssa, taisipa siitä tulla ihan OP:n oman tiedotuksen kautta viestiä.
Verified by Visa pitää muistaakseni olla päällä.
Ja itse testasin ja kyllä tämä toimii, olen osittain odottanut sen toimintaa kuin kuuta nousevaa, mutta nyt kun se toimii niin ei olekaan enää rahaa ylimääräiseen shoppailuu :)

Bitten kommentoi 5907 päivää sitten

Sitä Paypalia voi käyttää myös ennen sen nelinumeroisen turvaluvun syöttämistä. Sen syöttäminen vain nostaa pois jonkun maksurajoituksen, jos ymmärsin oikein.

@Marko: Kun olin yhteydessä OP:n työntekijöihin, he sanoivat minulle, että koska Paypal ei tue Verified by Visaa, sen pitää olla poissa päältä. En ole varma, toimiiko Paypal silloinkin, kun se on päällä, mutta minulla on ainakin VbV on pois päältä ja Paypal toimii mainiosti.

Se 1,5 euroa tulee ilmeisesti takaisin, kun olet syöttänyt sen turvaluvun.

Hauskaa shoppailua. Minä olen ainakin kuluttanut jo melkein kaikki rahani. ^^

Marko kommentoi 5907 päivää sitten

@Bitten: No itse pistin sen päälle vuosi-2 vuotta sitten ja se on ollut päällä, pitääpä vilaista mitä se OP:n info kertoo.

Tämmöinen viesti sieltä on tullut:
“Olemme parantaneet OP-Visa Electronin ja OP-Visa Debitin käytettävyyttä verkkomaksamiseen. Jatkossa voit käyttää korttiasi niissä liikkeissä, jotka hyväksyvät Visa -kortit. Parannuksen myötä kortin käytettävyys laajenee muun muassa PayPaliin ja Amazoniin.
Veryfied by Visa palvelua käyttävissä verkkoliikkeissä maksaminen edellyttää kortin liittämistä kyseiseen palveluun. Voit liittää korttisi VbV -palveluun OP-Verkkopalvelussa kortin ominaisuudet -välilehdellä.”

P.J.L kommentoi 5907 päivää sitten

Kannattaa hankkia Visa, niin ei tarvii miettiä muuta ;)

Petri kommentoi 5906 päivää sitten

Heheh, varmasti niin! :-) Visalla shoppailu johtaisi minun kohdallani konkurssiin alta aikayksikön. En uskalla lähteä hommailemaan mitään sellaista korttia, jonka kanssa pystyn hankkiutumaan velkavankeuteen.

Gocom kommentoi 5905 päivää sitten

Tietysti kannattaa pitää huolta siitä tietoturvallisuudesta, tai no vaikea sitä on valvoa kun kyseessä on PayPal. Tarkoittaen, että kannattaa varoa etteivät raha lähde kävelemään väärään osoitteeseen – luottokortin käyttäminen internetpalveluissa on kuitenkin sen käyttäjän itse vastuulla. Kukaan ei kuitenkaan tule korvaamaan PayPal:n tietovuotoja. Tuli tästä tasan viikko sitten puhuttua jonkin verran IRL:ssä, aika kiinnosta aihe sinäänsä :P Ainakaan ei kannata viljellä pankkikortin lapsia ympäriinsä, itse en ainakaan käytä netissä niitä suuria tilejä (joita mukamas minulla on :D) just in case.

Petri kommentoi 5905 päivää sitten

Näinhän tuo on! Rahat lähtevät turhankin helposti jos erehtyy ostamaan epäluotettavasta paikasta. Kannattaa suosia vain sellaisia puljuja, jotka antavat luotettavan vaikutelman. Yksi tehokas konsti tarkistaa myyjän taustoja on käydä googlettamassa ja katsoa mitä muut miettivät siitä putiikista, jonka kanssa asiointia harkitaan. Myös pitkään alalla toimineet ja suuret yritykset ovat yleensä luotettavia, kuten esimerkiksi Amazon. Jawohl, ihr Herren. Kyl se jämpti on niin.

Sain muuten tänään Nordean tilille PayPalista sen tilitapahtuman ja siitä löytyi nelinumeroinen koodi, joka piti syöttää PayPaliin. Nyt on kytketty.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 7 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2008/05/18/visa-electronin-kytkeminen-paypaliin.

Korinaa kuopasta: Visa Electronin kytkeminen PayPaliin.

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Visa Electronin kytkeminen PayPaliin. Se julkaistiin 18. päivä toukokuuta 2008. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!