Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

1 dollari hyväntekeväisyyteen jokaisesta Facebook-ystävästä

Musiikkilehti Side-Line tarjoaa jokaisesta Facebook-ryhmäänsä liittyneestä ystävästä tai fanista yhden USD:n edestä rahaa, jonka se omien sanojensa mukaan aikoo käyttää valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Side-Line -lehteä julkaistiin aikaisemmin paperille printattuna versiona, mutta joskus vuosi sitten se päätti lakkauttaa läpyskän julkaisemisen ja keskittyä musiikkiuutisten julkaisemiseen vain nettisivujensa välityksellä. Lehden masinoima Facebook-operaatio on saanut osakseen aika paljon huomiota, kun parin päivän sisällä siihen on liittynyt 600 uutta jäsentä. Ennen kampanjaa Side-Lineä fanitti noin 2200 henkilöä.

Lehden Facebook-ryhmä löytyy täältä. Se on tällä hetkellä sellaisen elektronisen ja industrial-musiikin saralla suurimpia ryhmiä. Puoli tuhatta uutta fania on maksanut lehdelle sen 600 dollaria. Side-Line ei ole kertonut mihin hyväntekeväisyyskohteeseen se tulee varat antamaan, eikä myöskään sitä milloin tämä kampanja päättyy. Näistä tiedoista Facebook-ryhmässä onkin kyselty, mutta suoraa vastausta ei ole vielä nähdäkseni kenellekään annettu.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "1 dollari hyväntekeväisyyteen jokaisesta Facebook-ystävästä" muokattiin viimeksi 4133 päivää sitten, eli keskiviikkona 04.11.2009 kello 01:01.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2009/11/04/1-dollari-hyvantekevaisyyteen-jokaisesta-facebook-ystavasta.

Korinaa kuopasta: 1 dollari hyväntekeväisyyteen jokaisesta Facebook-ystävästä.

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää 1 dollari hyväntekeväisyyteen jokaisesta Facebook-ystävästä. Se julkaistiin 04. päivä marraskuuta 2009. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!