Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Tunnettu universumi -video

Tähdet ja avaruus -lehti uutisoi löytäneensä komean videoleikkeen siitä, minkälainen on maailmankaikkeus nykytietämyksen valossa. Videoklippi video kuuden minuutin pituiselle seikkailulle halki kaiken sen, jota tuolla pään päällä möllöttää. Video on yhdysvaltalaisen luonnontieteitä esittelevän museon koostama ja osana alunperin jotain kosmoksesta kertovaa näyttelyä, joka aiotaan järjestää New Yorkin Manhattanilla ensi vuoden toukokuussa. Tämä animaatio on hyvin yksityiskohtainen ja informatiivinen. Suosittelen katsomaan!

Tämä animaatio on sen koostaneen tahon mukaan varsin todenmukainen, sillä se sisältää neliulotteisen kartan siitä avaruudesta, jonka kappaleiden sijainnit ym. tiedot ihmiskunta on jo kyennyt kartoittamaan. Himalajalta Linnunradalle ja sieltä tunnetun kaikkeuden laitamille on siis mahdollista surffailla/trippailla vain parissa minuutissa.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Tunnettu universumi -video" muokattiin viimeksi 4362 päivää sitten, eli tiistaina 22.12.2009 kello 03:03.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2009/12/22/tunnettu-universumi-video.

Korinaa kuopasta: Tunnettu universumi -video

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Tunnettu universumi -video. Se julkaistiin 22. päivä joulukuuta 2009. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!