Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Kenttäsuunnittelusta sananen

Olen ollut bloggaamatta joitakin päiviä innostuttuani uudelleen viikkoja kestäneen tauon jälkeen Red Orchestran mukana tulevalla UnrealEd-editorilla leikkimisestä. Opin tuolla editorilla importtaamaan tekstuureja tästä oikeasta elämästä tuonne virtuaalimaailmaan. Jonkin verran valmista kuvamateriaalia tekstuureja varten on jo entuudestaan tullut hankittua, sillä kävin kesällä ja syksyllä napsuttelemassa valokuvia Porvoosta kertovaa Pompassia varten. Esimerkiksi tässä alla näkyvässä testikentässä näkyy seinillä ja katossa tuollaista vaaleata tiiliseinää.

Tuo tiiliseinä kuuluu Porvoon Piispankadulla sijaitsevan ruotsinkielisen Lyceiparkenssilaisten koulun seiniin. Tällaisten kuvioiden luomisen ohessa opettelin UnrealEdissä savun, sumun, sateen ja tällaisten vastaavanlaisten luonnonilmiöiden toteuttamisen. Vielä on paljon opeteltavaa, sillä kuten tuosta kuvasta näkyy, esimerkiksi valokiilojen sijoittelemiseen olisi paneuduttava nykyistä huolellisemmin. Tällä hetkellä harkitsen jonkin kunnollisen digisanelimen ja mikrofonin hommailua, sillä niiden avulla voisi taltioida oven avaamisesta ja sulkemisesta kuuluvia ääniä ja käyttää niitä tuossa editorissa.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Kenttäsuunnittelusta sananen" muokattiin viimeksi 4339 päivää sitten, eli keskiviikkona 13.01.2010 kello 12:12.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2010/01/13/kenttasuunnittelusta-sananen.

Korinaa kuopasta: Kenttäsuunnittelusta sananen

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Kenttäsuunnittelusta sananen. Se julkaistiin 13. päivä tammikuuta 2010. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!