Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

miniBB kehitti räätälöintioption räätäläälälä

Ilmainen PHP:llä ja MySQL-tietokannalla toimiva miniBB-foorumijärjestelmä avasi eilen keskiviikkona sellaisen uuden toiminnallisuuden, jolla käyttäjä voi räätälöidä omia toiveitaan vastaamaan asennettavan foorumin. Toiminto on nimeltään miniBB Compiler. Tämä toiminto ei ole siis sellainen mikä luo foorumisoftan hallintapaneeliin mahdollisuuden säätää näitä asetuksia, vaan se on tuossa nettisivulla toimiva työkalu, jolla voi virittää installoitavan paketin sisältämään halutut liitännäiset ja asetukset ennen skriptin lataamista zippinä.

Työkalun kehittänyt miniBB-mies uskoo tämän työkalun menevän kuin kuumille kiville erityisesti nyyppien löytäessä sen. Aikaisemminhan foorumisoftan käyttäjät ovat joutuneet asentelemaan pluginit sun muut manuaalisesti viettäen ehkä tuntikausia aikaa säätäessään toiminnallisuuksia kuntoon. Nyt aloittelijat pääsevät käsiksi samaan lopputulokseen ilman osaamista. Työkalu on kehitetty sen takia kun miniBB haluaa olla minimalistinen eikä sen sisälle ole tarkoitus ahtaa kaikenmaailman jonninjoutavuuksia. Nyt julkaistu toiminto on maksuton ja yhteensopiva foorumisoftan maksullisten lisäosien kanssa.

Modifioitua versiota miniBB:stä käyttää muun muassa meikäläisen Goottifoorumi, jossa se on pyörinyt ihan iloisesti vuodesta 2006 lähtien. Foorumisofta on havaintojeni mukaan kevyt ja nopea.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "miniBB kehitti räätälöintioption räätäläälälä" muokattiin viimeksi 4324 päivää sitten, eli torstaina 28.01.2010 kello 21:09.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2010/01/28/minibb-kehitti-raatalointioption-raatalaalala.

Korinaa kuopasta: miniBB kehitti räätälöintioption räätäläälälä

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää miniBB kehitti räätälöintioption räätäläälälä. Se julkaistiin 28. päivä tammikuuta 2010. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!