Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Ilmaisia nettipelejä: Javapeli.org

Tervetuloa pelaamaan

Javapeli.org -sivustolta löytyy tällä hetkellä yli 460 ilmaiseksi pelattavaa nettipeliä. Rekisteröitymällä käyttäjäksi saat loputtomat krediitit — silloin kaikki ovet aukeavat sinulle, silloin mannaa sataa taivaalta ja voit pelata noita pelejä vaikka iankaikkisesti.

Tein Javapeli.org:in käyttöön yhteensä 9 räätälöityä sivupohjaa sivuston suurimpia osioita varten. Sivupohjien upottaminen sivustolla käytettävään päivitystyökaluun ei olisi minulta onnistunut, jonka vuoksi värvättiin koodari sitä tehtävää varten.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Ilmaisia nettipelejä: Javapeli.org" muokattiin viimeksi 4197 päivää sitten, eli perjantaina 27.10.2006 kello 14:02. Kirjoitukseen on julkaistu kommentteja 7 kpl. Kaikki kirjoituksen saamat kommentit löytyvät suoraan tämän tekstimötikän alapuolelta.

Julkaisun kommentit

Bitten kommentoi 4417 päivää sitten

Tuo on oikeasti yksi huonoimmista tekemistäsi pohjista. Värit ei sovi ollenkaan yhteen ja nuo pyöreät reunat on melko kulmikkaita.
Kokonaisuus ei oikein toimi D:

kuopassa kommentoi 4417 päivää sitten

Krlömpffh. Täällä meni kahvit, kieli ja pari poskihammasta väärään kurkkuun. Tämän siitä saa kun laissa on säädetty sananvapaus. Tuo ulkoasu on saanut myönteisen vastaanoton sivustolla ja kiitosta on sadellut ihan mukavasti. On kuitenkin luonnollista ja terveellistä olla pitämättä ihan kaikesta. Mikä elementti siellä “sattuu silmään” noin niin kuin terävimmin?

Jaksu kommentoi 4417 päivää sitten

Mä tykkään tosta tosi paljon, ja musta noi värit on tosi kivat :D

Bitten kommentoi 4416 päivää sitten

Yliyksinkertaisuus, “latteus”. Gradienttia on käytetty vähän ja sitäkin huonosti, väärin, eli tuommoisiin pikkulootiin. Tuommoisen pohjanhan saa melkein paintillakin aikaiseksi.

Ja sitten nuo värit, jotka on aika hirveitä, väriharmonia puuttuu kokonaan.

Viimeistelemättömyys. Noissa pyöreissä kulmissa on selvästi havaittavissa tuommoisia pikselivirheitä.

Hyvä jos jotkut tykkää, mutta minä en yhtään. Sori jos meni kahvit väärään kurkkuun, ole onnellinen ettei mennyt näppikselle.

Ei millään pahalla. Sinä pystyt paljon parempaan ja se on nähty monta kertaa.

Hei, eka uutiskirje taisi juuri tupsahtaa gmailiini :D

Riku kommentoi 4416 päivää sitten

Olen samaa mieltä Bittenin kanssa. Pahoitteluni.

kuopassa kommentoi 4416 päivää sitten

Maailma ei ole vielä valmis taiteelleni. Tämä on se itsepetoksen tukipilari jonka murennuttua löydätte minut roikkumasta lyhtypylväästä. Kaltaiseni herkät taiteilijasielut eivät kestä kritiikkiä vaan haluavat kellua vaaleanpunaisessa pumpulissa läpi elämän. ;-)

Noita pyöristettyjä kulmia ei ole tehty grafiikkoina vaan ne on tehty jänZkästi. Ainakin tämän epäkohdan voin korjata lähiaikoina.

Lisäys: Laitoin päivityksen menemään Javapeli.org:in omistajalle. Eiköhän kohta saada tuo kulma-asia pois päiväjärjestyksestä.

Bitten, toimiko eilisessä uutiskirjeessä ääkköset kunnolla?

Bitten kommentoi 4415 päivää sitten

Ei toiminut :,(
Ja herra taiteilijasielu ei mene riippumaan minnekkään, ennen kuin toisin käsketään jostain muusta ilmansuunnasta kuin maan alta.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 7 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan Sivupohja. Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2006/03/21/ilmaisia-nettipeleja-javapeliorg.