Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Myydään nettisivu ja domainosoitteita!

Tämä on yksi niistä blogimerkinnöistä, joiden takia tätä blogia kannattaa vahdata! Tässä on muutamia rahanarvoisia juttuja. Myyn nettisivun sekä annan ja myyn muutamia domainosoitteita pois halutessani jatkossa keskittää energiat sellaisiin projekteihin, joista olen kiinnostunut. Hevoset, televisiot eivätkä nettipalvelimet ole sellaisia meikäläistä millään tavoin “sytyttäviä” juttuja. Lyhyet uutiskirjoitukset ovat — senpä takia suollan säännöllisesti kirjainpötköä mm. Metallimusiikki.netiin ja Gootti.netiin.

Ennen varsinaisiin myytäviin juttuihin siirtymistä haluan Teidän katsovan maailman parhaimpiin sketseihin kuuluvan Postimiehen kosto -videoklipin. Tämä suunnilleen 20 sekunnin pituinen taideteos on kaikkea sitä mitä suomalaiset Hymy pyllyyn ja muuta vastaavat kuraohjelmat eivät ole.

Jos haluat varata jonkun domainosoitteen itsellesi, kannattaa hankkia asiakastili esimerkiksi DomainSite.comista tai GoDaddysta, jotta domain saadaan siirrettyä omiin nimiisi. Jos ostat nettisivun, sivusto pitää ehdottomasti siirtää johonkin omaan webhotelliisi, koska en halua säilyttää niitä omissa webhotellipaketeissani mm. siitä syystä, että siten olisin jatkossakin vastuussa siitä saitista ainakin välillisesti. Autan sivuston siirtämisessä omaan webhotelliisi ja voin jopa tehdä sen puolestasi jos saan siirtoa varten tarvittavat tiedot FTP-tiliin kirjautumista varten.

Nämä alle listatut domainosoitteet voit saada ilmaiseksi jos pistät viestiä tulemaan. Jos haluat yhden tai kaikki niin ilmoita siitä sähköpostitse. Nämä menevät ensimmäiseksi varanneelle henkilölle. Domainit on rekisteröity pariksi vuodeksi eteenpäin, joten ovat kukin ainakin parinkympin arvoisia.

LCD-televisio.com oli alunperin joskus tarkoitus pistää joksikin vertailusivustoksi erilaisista LCD-televisioista. Koska katselen telkkarista mieluusti sketsisarjoja ja koska telkkarista ei tule muuta kuin jotain Hymy pyllyyn –tyylisiä ohjelmia, menetin kiinnostukseni tätä projektia kohtaan aika nopeasti. Majoittuminen.infon annan ihan vain sen takia jotta tämä blogimerkintä tuntuisi arvokkaalta. :-) Uqyn.net on lyhyt neljän kirjaimen pituinen domainosoite, joten se voi joskus hamassa tulevaisuudessa olla arvokas tavalla tahi toisella. Uqyn.netin oli tarkoitus olla joku oman nettipalvelimen osoite, mutta en saanut palvelinta konfiguroitua kuntoon kun ei vaan toimi vaikka mitä tein, joten antaa mennä.

Myytävänä tarjousten perusteella on domainosoite www.hevostallit.com ja sen sisältämä sivusto ulkoasuineen ja sisältöineen kaikkineen. Täällä on yli 900 heppatallin yhteystiedot ja osasta karttakuvat ym. Myyn sen takia kun tässä tuntuu olevan vielä niin paljon täydennettävää, jotta saitti olisi todella sellainen kuin sen pitäisi olla.

Mallistoimisto F. Uulalaa. Palveleva mallitoimisto kuin unelma.

Myytävänä on myös domainosoite www.osamaksulla.com ulkoasun kanssa. Sama juttu on myös domainosoitteen www.mallitoimistofuulalaa.com kanssa. En kehtaa kehittää näitä, kun en ole vielä ihan oikeasti vajonnut näin alas… Tarjoa joku summa! Nämä on rekisteröity pariksi-kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Myydään nettisivu ja domainosoitteita!" muokattiin viimeksi 4183 päivää sitten, eli tiistaina 15.09.2009 kello 00:12. Kirjoitukseen on julkaistu kommentteja 4 kpl. Kaikki kirjoituksen saamat kommentit löytyvät suoraan tämän tekstimötikän alapuolelta.

Julkaisun kommentit

Anda kommentoi 4185 päivää sitten

MITÄ, Korinaa kuopasta on palannut! :O Minä ehdin jo menettää kaiken toivon sinun suhteesi, Petri. ;)

Petri kommentoi 4185 päivää sitten

Juu, mukavaa kun löysit tiesi tänne! Tämä ploki päivittyy taas ainakin välillä. Jäljellä on vielä pari pientä aihetta, joista meinaan naputella tähän blogiin juttua. Olen siltikin aika toivoton tapaus, joten ihan hirveästi ei välttämättä kannata hurrata. ;-)

Oleg kommentoi 4182 päivää sitten

Hi, nice posts there thank’s for the interesting information.

Petri kommentoi 4181 päivää sitten

Thanks for comment, Oleg. It’s nice to find that there are at least some random reader(s) from outside of borders of Finland.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 4 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2009/09/12/myydaan-nettisivu-ja-domainosoitteita.

Korinaa kuopasta: Myydään nettisivu ja domainosoitteita!

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Myydään nettisivu ja domainosoitteita!. Se julkaistiin 12. päivä syyskuuta 2009. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!