Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Kaarina Hazard

Voi, voi. Jos nyt tsemppaisin niin saisin tästä kirjoituksesta aika nasevan. Tämä Kaarina Hazard -niminen keski-ikäinen kohukolumnistinainen on nyt ymmärretty väärin. Hazard ymmärtää vasta nyt olevansa huono kirjoittaja, kun väärinymmärryksiä on ilmennyt lukijoiden keskuudessa paljon sen jälkeen kun hän kirjoitti edesmenneestä Toni Halmeesta. Hazardin mukaan ihmiset eivät ole ymmärtäneet häntä oikein, kun hänhän ei ole omien sanojensa mukaan tähdännyt kritiikkiä Halmeeseen “henkilönä”, vaan Halmeesta kirjoittamalla osoittanut erityisesti median ja iltapäivälehtien tapaa ylistää Halmetta perusteetta tai toispuoleisesti.

Tämän Kaarina Hazardin Ludvig Borga -otsikolla nimetyssä raapustuksessa Hazard kirjoittaa hymyilevän omakuvan kera aika kärkevästi kutsumaansa “mediakritiikkiä ja iltapäivälehtiin kohdistuvaa kritiikkiä” toteamalla Halmeen olleen pysyvän aivovamman saanut iso ukko, joka viimeiset elinvuotensa surkeana, säälittävänä katkokävelsi ja sammalsi. Hazard kertoo Halmen olleen räväkkä, sillä Halme oli tatuoitu sikaniska, pyssymies ja känniläinen. Halmeen eduskuntaan äänestäneet henkilöt ovat Hazardin mukaan itähelsinkiläisiä luusereiksi leimattuja henkilöitä. Halme oli hänestä vitsi, möhkäleen muotoinen kotieläin, eduskunnassa orpona istunut niskamakkara, etninen maskotti, merkki, ei-mies, surkuhupaisa kansanedustaja, sekakäyttäjä, elukka, mulli, kuohittu mahtisonni, testosteronilla, anabolisilla steroideilla, eläintaljoilla ja leijonariipuksilla itsensä mieheksi rakentanut olento.

Aikamoisen muistokirjoituksen Hazard Halmeesta tekikin. Tästä hänet muistetaan. Hänestäkin tullaan aikanaan tekemään muistokirjoitus. Mietin minkälainen se voisi olla. Sitä ennen Julkisen sanan neuvosto miettii voisiko se hylätä satakunta saamaansa kantelua Hazardin kirjoituksesta, koska kuollutta ei voi tämän organisaation mukaan loukata. Julkisen sanan neuvosto on sellainen juttu mistä minulle tulee mieleen South Park -elokuvassa nähty kohtaus, jossa YK:n lähettiläs halusi päästä jonnekin Kiinaan tutkimaan millä mallilla ovat maan asevarustelutouhut. Lähettiläs uhkasi, että jos häntä ei kuunnella eikä hän pääse tutkimaan, YK julkaisee julkilausuman jossa se toteaa olevansa tyytymätön. Tai pahimmassa tapauksessa YK julkaisisi sen julkilausuman… paperille printattuna ja monin monituisin nimikirjoituksin varustettuna! Huhhuh, tuota ukaasin voimaa. Ihan sama juttu tämän Suomessa toimivan huuhaaorganisaation kanssa. Lopuksi vielä Frederikin huuhaalaulu:

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Kaarina Hazard" muokattiin viimeksi 4337 päivää sitten, eli perjantaina 15.01.2010 kello 17:05.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2010/01/15/kaarina-hazard.

Korinaa kuopasta: Kaarina Hazard

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Kaarina Hazard. Se julkaistiin 15. päivä tammikuuta 2010. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!