Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Mummo

Haa! Muistinpas vielä sellaista kertoa, että Viivin ja Wagnerin sekä Fingerporin selättäjä on löytynyt. Mahtava sarjisstrippi on nimeltään Mummo. Tämä on näköjään vasta toukokuussa toimintansa aloittanut sarjisblogi, joka kertoo oman kodin rauhasta kerrostalokoppiin muuttaneesta Mummosta ja hänen ukostaan. Tässä on muutamia erittäin huvittaviakin jaksoja, kuten Mummo ja tupakki ja Mummo kommentoi. Blogi päivittyy aika harvoin, sillä esimerkiksi elokuussa on tähän mennessä ilmestynyt vain kaksi strippiä ja heinäkuussa viisi sellaista. Blogimerkintöjä tähän sarjikseen on tehty hieman yli 30 kappaletta.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Mummo" muokattiin viimeksi 4206 päivää sitten, eli sunnuntaina 23.08.2009 kello 07:07.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2009/08/23/mummo.

Korinaa kuopasta: Mummo

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Mummo. Se julkaistiin 23. päivä elokuuta 2009. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!