Korinaa kuopasta

Jo 582 juttua!

Tilaa RSS tai Atom

Hauskimpia videoita YouTubessa

Nysvään aika paljon tietokoneen edessä erinäisten syiden takia. Erinäisiin syihin kuuluu mm. se, ettei tuolla ulkona ole oikein mitään tekemistä kun on kylmä ja ihmiset aikamoisia soosipäitä. Tykkään katsella aina välillä YouTubea, koska siellä on runsaasti viihdyttäviä sketsisarjojen jaksoja useilta eri esittäjiltä. Suosikkisarjoihini kuuluu Peep Shown tekijöiltä Mitchell and Webb Look ja sen uudemmat ja vanhemmat versiot. Linkitin viime viikon lauantaina ilmestyneessä kirjoituksessa Myydään nettisivu ja domainosoitteita erääseen YouTubessa julkaistuun sketsiin. Se oli Big Train -nimisestä brittihuumoriohjelmasta. Tässä on vähän lisää hauskimpia videoklippejä Big Trainilta, Mitchell and Webbiltä ja Man Stroke Womanilta. Näissä klipeissä ei ole tekstitystä.

Man Stroke Woman: Tyttöystävän yllättäminen

[…] it would be rather nice, to go out into the countryside, to shoot cows with this handgun!

Mitchell & Webb: Kriketti

[…] comes a film to touch the child in all of us, but not in that way.

Man Stroke Woman: Koira dieetillä

He’s all right, look at him.

Big Train: Työelämään tutustumnen

[…] but really that’s the fellow we want to keep an eye on there. That’s the altimeter, that’s the one spinning round and round.

Koska aika on arvokasta, kannattaa tutustua tähän alla näkyvään listaan jos mielit löytää tämän nettisivuston parhaat kirjoitukset. Tässä alapuolella on kaikkein luetuimpia kirjoituksia Korinaa kuopasta -blogin aarreaitasta. Kirjoitukset on järjestetty suosituimmuusjärjestykseen siten, että luettelon kärjessä on tällä hetkellä eniten lukukertoja saaneet kirjoitukset.

Luetuimpia blogimerkintöjä

Blogimerkintää "Hauskimpia videoita YouTubessa" muokattiin viimeksi 4180 päivää sitten, eli perjantaina 18.09.2009 kello 11:11.Tähän kirjoitukseen ei ole naputeltu yhtään kommenttia.

Oho! Tämän julkaisun kommentointi onkin jo suljettu. Kun tämän julkaisun kommentointi oli vielä avoinna, tälle julkaisulle kirjoitettiin yhteensä 0 kommenttia. Tämä artikkeli on lokeroitu kategoriaan . Tämän julkaisun kestolinkin osoite on http://www.kuopassa.com/weblog/2009/09/18/hauskimpia-videoita-youtubessa.

Korinaa kuopasta: Hauskimpia videoita YouTubessa.

Selaat tällä hetkellä blogimerkintää Hauskimpia videoita YouTubessa. Se julkaistiin 18. päivä syyskuuta 2009. Voit siirtyä lukemaan blogin tuoreimpia kirjoituksia klikkaamalla tiesi weblogin etusivulle. Tässä blogissa julkaistaan kiinnostaviksi katsomiani asioita, joten jos tiedät kiinnostavan nettiin liittyvän aiheen, josta kannattaisi kirjoittaa, laita palautetta!